ثبت ۱۱ اثر طبیعی اصفهان در فهرست میراث ملی

استان اصفهان با ثبت ۱۱ اثر طبیعی جدید، تعداد آثار طبیعی ملی خود را به ۶۰ مورد افزایش داد. این اقدام در راستای حفاظت و معرفی میراث طبیعی استان صورت گرفته است.
تبلیغات

پایگاه خبری سفرنویسان- گسترش فهرست میراث طبیعی اصفهان

استان اصفهان با ثبت ۱۱ اثر طبیعی جدید در فهرست میراث ملی، تعداد آثار طبیعی ملی خود را به ۶۰ مورد افزایش داد. این اقدام نشان‌دهنده تعهد استان به حفظ و معرفی میراث طبیعی و فرهنگی خود است.

 

جزئیات آثار ثبت‌شده

روح‌الله سیدالعسگری، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، اعلام کرد که این ۱۱ اثر شامل آبشار پونه‌زار و آبشار دورک در شهرستان فریدون‌شهر، رویشگاه لاله‌های واژگون، درختان توت کهنسال سرهنگ، سردار مصداقی و حاج دانه در روستای سرآسیاب بخش امامزاده بادرود شهرستان نطنز، باغ گیاه‌شناسی شهر تاریخی کاشان، درخت کهنسال چنار در شهرستان لنجان، درخت کهنسال توت در شهر چرمهین و درخت چنار کجان در شهر تاریخی نایین هستند.

 

بیشتر بخوانید:

بازارچه‌های نوروزی: پیوند فرهنگ و اقتصاد عشایر ایلام

تضمین امنیت گردشگران آلمانی در ایران: گامی نوین در همکاری‌های فرهنگی

مسجد ذوالقبلتین قاین: از کاخ فرمانروایی تا مسجدی با دو قبله

 

اهمیت ثبت ملی آثار طبیعی

ثبت این آثار در فهرست میراث ملی، گامی مهم در جهت حفاظت از تنوع زیستی و میراث طبیعی استان اصفهان است. این اقدام می‌تواند به توسعه گردشگری پایدار و افزایش آگاهی عمومی نسبت به ارزش‌های طبیعی منطقه کمک کند.

 

پیشینه و برنامه‌های آینده

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی، از جمله یک هزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت‌شده جهانی، یکی از قطب‌های گردشگری ایران محسوب می‌شود. با ثبت این ۱۱ اثر طبیعی، تعداد آثار طبیعی ملی استان به ۶۰ مورد رسیده است. مسئولان میراث فرهنگی استان برنامه‌ریزی کرده‌اند تا با شناسایی و مستندسازی سایر پدیده‌های طبیعی ارزشمند، تعداد بیشتری از این آثار را در فهرست میراث ملی به ثبت برسانند.

 

 

 

تبلیغات

مطالب مرتبط

همدان آماده میزبانی از گردشگران نوروزی؛ زیرساخت‌ها، امنیت و خدمات تقویت شد

استان همدان برای نوروز ۱۴۰۳ آماده شده و زیرساخت های گردشگری، اقامتی و خدماتی تقویت شده اند. افزایش ظرفیت اسکان، نظارت بر قیمت ها، بهبود اطلاع رسانی و...

مطالبات صنعت گردشگری؛ بررسی زیر ساخت‌ها و انتظارات گردشگری در دسترس

مطالبات صنعت گردشگری؛ بررسی زیر ساخت ها و انتظارات گردشگری در دسترس مطالبات صنعت گردشگری مصطفی فاطمی؛ مدیرکل دفتر توسعه گردش...

کنارصندل جیرفت؛ گنجینه‌ای در قلب تاریخ گردشگری ایران

کاوش های باستان شناسی در محوطه کنارصندل جیرفت، پس از ۱۶ سال توقف، بار دیگر آغاز شده است. این کاوش ها که تحت سرپرستی سید منصور سیدسجادی، باستان شناس بر...