ثبت ۱۱ اثر طبیعی اصفهان در فهرست میراث ملی

استان اصفهان با ثبت ۱۱ اثر طبیعی جدید، تعداد آثار طبیعی ملی خود را به ۶۰ مورد افزایش داد. این اقدام در راستای حفاظت و معرفی میراث طبیعی استان صورت گرفته است.
تبلیغات

پایگاه خبری سفرنویسان- گسترش فهرست میراث طبیعی اصفهان

استان اصفهان با ثبت ۱۱ اثر طبیعی جدید در فهرست میراث ملی، تعداد آثار طبیعی ملی خود را به ۶۰ مورد افزایش داد. این اقدام نشان‌دهنده تعهد استان به حفظ و معرفی میراث طبیعی و فرهنگی خود است.

 

جزئیات آثار ثبت‌شده

روح‌الله سیدالعسگری، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، اعلام کرد که این ۱۱ اثر شامل آبشار پونه‌زار و آبشار دورک در شهرستان فریدون‌شهر، رویشگاه لاله‌های واژگون، درختان توت کهنسال سرهنگ، سردار مصداقی و حاج دانه در روستای سرآسیاب بخش امامزاده بادرود شهرستان نطنز، باغ گیاه‌شناسی شهر تاریخی کاشان، درخت کهنسال چنار در شهرستان لنجان، درخت کهنسال توت در شهر چرمهین و درخت چنار کجان در شهر تاریخی نایین هستند.

 

بیشتر بخوانید:

بازارچه‌های نوروزی: پیوند فرهنگ و اقتصاد عشایر ایلام

تضمین امنیت گردشگران آلمانی در ایران: گامی نوین در همکاری‌های فرهنگی

مسجد ذوالقبلتین قاین: از کاخ فرمانروایی تا مسجدی با دو قبله

 

اهمیت ثبت ملی آثار طبیعی

ثبت این آثار در فهرست میراث ملی، گامی مهم در جهت حفاظت از تنوع زیستی و میراث طبیعی استان اصفهان است. این اقدام می‌تواند به توسعه گردشگری پایدار و افزایش آگاهی عمومی نسبت به ارزش‌های طبیعی منطقه کمک کند.

 

پیشینه و برنامه‌های آینده

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی، از جمله یک هزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت‌شده جهانی، یکی از قطب‌های گردشگری ایران محسوب می‌شود. با ثبت این ۱۱ اثر طبیعی، تعداد آثار طبیعی ملی استان به ۶۰ مورد رسیده است. مسئولان میراث فرهنگی استان برنامه‌ریزی کرده‌اند تا با شناسایی و مستندسازی سایر پدیده‌های طبیعی ارزشمند، تعداد بیشتری از این آثار را در فهرست میراث ملی به ثبت برسانند.

 

 

 

تبلیغات

مطالب مرتبط

مطالبات صنعت گردشگری؛ اعمال مدیریت یکپارچه

مطالبات صنعت گردشگری؛ اعمال مدیریت یکپارچه محمد ثابت اقلیدی؛ فعال و پژوهشگر گردشگری - مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و...

برقراری پرواز مستقیم مشهد - سمرقند؛ گام جدید در توسعه گردشگری ایران و ازبکستان

در همایش فرصت های گردشگری ایران و ازبکستان که با حضور مقامات دو کشور در سمرقند برگزار شد، بر توسعه همکاری های گردشگری و تجاری تأکید شد.

تحول در میراث‌فرهنگی: مسیر جدید وزارتخانه برای توسعه پایدار

نشست شورای معاونان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، بر محورهای کلیدی همچون نقش دیپلماسی فرهنگی، اصلاح نظام مالیاتی و بیمه ای، مدیریت منابع ما...