اروند، قطب جدید گردشگری سلامت با تمرکز بر همکاریهای بینالمللی
همایش بینالمللی گردشگری سلامت، گامی برای توسعه اروند
پایگاه خبری سفرنویسان - منطقه آزاد اروند بهعنوان یکی از مقاصد در حال توسعه گردشگری سلامت، در حال برنامهریزی برای برگزاری همایش بینالمللی گردشگری پزشکی است. این همایش که با حضور متخصصان، سرمایهگذاران و مسئولان داخلی و خارجی برگزار خواهد شد، بستری برای معرفی ظرفیتهای درمانی و جذب سرمایهگذاری در حوزه گردشگری پزشکی خواهد بود.
زیرساختهای درمانی اروند، فرصت جذب گردشگران پزشکی
در نشست هماهنگی این همایش، سید محمدرضا موالیزاده تأکید کرد که منطقه آزاد اروند از آمادگی کامل برای میزبانی این رویداد برخوردار است و تمامی امکانات لازم برای برگزاری موفق این همایش به کار گرفته خواهد شد. وی اظهار داشت: «باید تلاش کنیم تا ظرفیتهای سودآور گردشگری سلامت را با ارائه خدمات درمانی باکیفیت احیا کنیم و ماندگاری گردشگران سلامت از کشور عراق را افزایش دهیم.»
بیشتر بخوانید:
رفع موانع توسعه گردشگری سلامت ایران
تهدیدها و تدابیر بازار گردشگری سلامت ایران
تعریف گردشگری سلامت
نقش منطقه آزاد اروند در توسعه گردشگری پزشکی
استاندار خوزستان نیز در این نشست به ظرفیتهای پزشکی این منطقه اشاره کرد و گفت که اروند میتواند به مقصد اصلی گردشگری سلامت در منطقه تبدیل شود. موالیزاده نیز ضمن تأکید بر اهمیت توسعه خدمات پزشکی در آبادان و خرمشهر، خاطرنشان کرد که این منطقه پتانسیل لازم را دارد تا به قطب درمانی کشورهای همجوار تبدیل شود.
وی همچنین بر لزوم توسعه علمی این منطقه تأکید کرد و گفت: «علمی شدن منطقه آزاد اروند میتواند باعث همکاری گستردهتر دانشگاههای خارجی با دانشگاه علوم پزشکی آبادان شود و حضور تأثیرگذاری در حوزه سلامت ایجاد کند.»
افزایش حضور بیماران خارجی و برنامهریزی برای توسعه خدمات پزشکی
علی زارعی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، اعلام کرد که برگزاری این همایش فرصتی برای معرفی ظرفیتهای درمانی، بیمارستانها، کلینیکها و مراکز تخصصی خرمشهر و آبادان خواهد بود. وی با اشاره به پیشهمایش فرصتهای سرمایهگذاری در گردشگری پزشکی، گفت که این نشست در تهران برگزار شده و طبق برنامهریزیها، در اردیبهشت ۱۴۰۴ متخصصان و مسئولان حوزه سلامت و گردشگری پزشکی در اروند گرد هم خواهند آمد.
زارعی همچنین با اشاره به آمار ورود اتباع خارجی از مرز شلمچه اظهار داشت که روزانه بین سه تا چهار هزار نفر از این مرز وارد ایران میشوند و حدود ۴۰ درصد آنها با هدف دریافت خدمات پزشکی سفر میکنند.
موقعیت استراتژیک اروند در جذب گردشگران سلامت
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار، در محل تلاقی دو رودخانه اروند و کارون قرار گرفته و شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر است. این منطقه که در همجواری کشورهای عراق و کویت واقع شده، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود و برخورداری از ظرفیتهای حملونقل جادهای، ریلی، دریایی و هوایی، پتانسیل بالایی برای توسعه اقتصادی و گردشگری دارد.
مطالب مرتبط
گردشگری سلامت ایران: فرصتهای بینالمللی و نقش شبکهسازی در توسعه صنعت
مصاحبه با مجید زنگویی، دبیر کل مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی، درباره چالش ها و فرصت های گردشگری سلامت ایران، برندسازی بیمارستان ها، و نقش دو...
توسعه سهم گردشگری سلامت ایران؛ بررسی نقش رویدادهای بین المللی
توسعه سهم گردشگری سلامت ایران؛ بررسی نقش رویدادهای بین المللی توسعه سهم گردشگری سلامت ایران؛ بررسی نقش رویدادهای بین المللی - بابک یوسفی...
ایران و ایوان رندلیک
مصاحبه اختصاصی سفرنویسان با ایوان رندلیک، مدیر عامل شرکت گردشگری سلامت رکس ریا، کروواسی با همکاری و حمایت شرکت گردشگری سفیران سلامت کویر