حضور بخش خصوصی در رویداد بین‌المللی گردشگری سلامت اکو؛ فرصتی برای تقویت دیپلماسی و اقتصاد

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواستار مشارکت فعال بخش خصوصی در سومین کنفرانس – نمایشگاه گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو شد که در همدان برگزار می شود. این روی...
تبلیغات

محسنی بندپی: مشارکت بخش خصوصی، کلید تبدیل رویداد به ابزار دیپلماسی نرم 

پایگاه خبری سفرنویسان-معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خواستار مشارکت فعال و حداکثری بخش خصوصی در برگزاری سومین کنفرانس – نمایشگاه (confobition) گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) شد که قرار است از تاریخ 21 تا 23 خردادماه سال جاری در استان همدان برگزار شود.

به گزارش روابط‌عمومی معاونت گردشگری، انوشیروان محسنی بندپی در نشستی با حضور حمید ملانوری استاندار همدان، مسلم شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت مذکور، و نمایندگان فعال بخش خصوصی و دولتی، اظهار کرد: "دو رویکرد اصلی در حوزه گردشگری شامل تقویت آن در جایگاه حکمرانی کشور و تقویت دیپلماسی در عرصه‌های بین‌المللی است."

او تأکید کرد که برگزاری رویدادهای بین‌المللی مانند confobition گردشگری سلامت، فرصتی برای دستیابی به اهداف اقتصادی و دیپلماتیک است. محسنی بندپی با اشاره به ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد حوزه گردشگری سلامت، از جمله ایجاد ارزش افزوده و تعامل کارگروهی، گفت: "مشارکت حداکثری بخش خصوصی در این رویداد می‌تواند به عنوان یک ابزار مؤثر در جهت ایران‌هراسی، پادزهر و دیپلماسی نرم عمل کند."

همچنین وی به تأثیر حضور تورگردانان از 26 کشور در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو) اشاره کرد و گفت: “دعوت از اتاق‌های بازرگانی خارجی، مشارکت فعالان بخش خصوصی کشورهای عضو اکو، و معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان همدان در بخش سلامت از جمله اقدامات کلیدی در این رویداد خواهد بود.”محسنی بندپی در پایان از استاندار همدان و مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به خاطر تلاش‌هایشان برای برگزاری موفق این رویداد قدردانی کرد.

 

IMG-20250512-WA0000

 

حمایت استاندار همدان از رویداد بین‌المللی

 در ادامه، حمید ملانوری استاندار همدان نیز با اشاره به اهمیت این رویداد، گفت: “همدان به دلیل وجود مقبره بوعلی سینا، بسترهای طب سنتی و مدرن، تنوع گسترده در زمینه گیاهان دارویی، و جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی، ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری سلامت دارد.”استاندار همدان با تأکید بر اینکه هدف از برگزاری این رویداد صرفاً اجرای برنامه‌ای کوتاه‌مدت نیست، افزود: "ما می‌خواهیم همدان را به مقصد اصلی گردشگری سلامت در ایران تبدیل کنیم و سپس این ظرفیت را در سطح بین‌المللی معرفی کنیم."

ملانوری همچنین بر اهمیت انتخاب سخنرانان برجسته بین‌المللی و برگزاری نشست‌های B2B در ارتقای کیفیت این رویداد تأکید کرد و گفت: "پس از برگزاری این رویداد، وظیفه ما آغاز می‌شود و باید به تبلیغ و معرفی گردشگری سلامت در استان و کشور ادامه دهیم."


 

تبلیغات

مطالب مرتبط

ایران در تصمیم‌گیری‌های سازمان جهانی گردشگری ملل متحد نقش‌آفرینی می‌کند

معاون گردشگری ایران در دیدار با کاندیدای دبیرکلی UN Tourism، برنامه های این سازمان را قابل توجه خواند و بر نقش ایران در تقویت دیپلماسی گردشگری و مدیری...

حفظ محیط‌زیست، محرک توسعه گردشگری در ایران

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در مراسم روز درختکاری، بر ضرورت هم افزایی میان گردشگری و حفظ محیط زیست تأکید کرد.

مطالبات صنعت گردشگری؛ نقشه راه گردشگری

مطالبات صنعت گردشگریمهرزاد کشفی؛ فعال و کارشناس گردشگری مطالبات صنعت گردشگری؛ نقشه راه گردشگری مطالبات صنعت گردشگری مهرزاد کشفی؛ فعال و کا...