اصفهان: مهد فرهنگ و تمدن ایران با پیام صلح و دوستی

نخستین گردهمایی بین المللی صد تور اپراتور در اصفهان با حضور مقامات و فعالان گردشگری برگزار شد. در این رویداد، بر جایگاه اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگ و هنر کهن ایران و خاورمیانه با...
تبلیغات

پایگاه خبری سفرنویسان

گردهمایی بین‌المللی تور اپراتورها در اصفهان: فرصتی برای معرفی جهانی

در نخستین گردهمایی بین‌المللی صد تور اپراتور در اصفهان، که به میزبانی پارلمان بخش خصوصی و با حضور نماینده وزارت امور خارجه، استاندار، مدیران شهری و فعالان گردشگری از سراسر جهان برگزار شد، جایگاه اصفهان به‌عنوان پایتخت فرهنگ و هنر کهن ایران و خاورمیانه با رویکرد صلح و دوستی مورد تأکید قرار گرفت.

امیر کشانی، رئیس شورای سیاست‌گذاری این رویداد، با استقبال از حضور تورگردانان خارجی در اصفهان، اظهار داشت: «اصفهان تنها یک شهر نیست؛ بلکه نمایی زیبا از تاریخ کهن و مقصدی ویژه برای گردشگران از سراسر جهان است.»

وی افزود: «برگزاری این گردهمایی می‌تواند پیام صلح، آرامش و ثبات در ایران و نصف جهان را به گوش مردم دیگر کشورها برساند.»

کشانی با اشاره به همزیستی مسالمت‌آمیز ادیان مختلف در اصفهان، گفت: «قرن‌هاست که مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان با صلح و آرامش در اصفهان زندگی می‌کنند و هیچ مناقشه‌ای بین آن‌ها وجود ندارد.»

 

بیشتر بخوانید:

راهنمایان گردشگری: سفیران فرهنگی و کلید توسعه صنعت گردشگری در کرمانشاه

ضرورت مشارکت مردمی در حفظ و احیای بناهای تاریخی ایران

ثبت ۶۰۱ اثر تاریخی فارس در فهرست ملی: گامی بلند در حفظ میراث فرهنگی

 

اصفهان: پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵

مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، در این مراسم با اشاره به وسعت و تنوع جغرافیایی استان، اظهار کرد: «استان اصفهان با ۱۱۴ شهر و برخورداری از نمایه‌های تاریخی، به‌ویژه شهرهای اصفهان و کاشان، به‌مثابه یک موزه تاریخی ارزشمند است.»

وی با بیان اینکه استان اصفهان دارای ۲۲ هزار جاذبه بی‌نظیر گردشگری است، افزود: «۲۰۰ اثر تاریخی، عناوین شهر خلاق صنایع‌دستی و شهر جهانی صنایع‌دستی، ثبت جهانی ۱۵ بنای تاریخی، ۱۳۲ هنر صنایع‌دستی دارای مهر اصالت یونسکو و صفاخانه‌های تاریخی که حاکی از همزیستی مسالمت‌آمیز ادیان مختلف از گذشته تاکنون بوده‌اند، باعث شده است که اصفهان در سال ۲۰۲۵ به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی مطرح شود.»

جمالی‌نژاد با اشاره به ظرفیت‌های استان، گفت: «اصفهان، پایتخت صنعت، هنر و صنایع‌دستی با حدود ۴۵۰۰ کارگاه ازجمله قلم‌زنی، کاشی‌کاری، میناکاری، فرش، علوم، فناوری نوین و دانش‌بنیان‌ها، در زمینه گردشگری تاریخی، روستایی (بوم‌گردی)، کشاورزی، سلامت، ژئوتوریسم و گردشگری طبیعی با وجود زیستگاه‌های حیات وحش قمیشلو، موته و کلاه‌قاضی، دارای نشان جغرافیایی در سطح جهانی است.»

وی یادآور شد: «استان اصفهان در سه دوره تاریخی آل بویه، سلجوقیان و صفویه، پایتخت ایران بوده و دارای تمدنی اصیل و فاخر است. میراث ملموس و ناملموس بی‌نظیر و کهن اصفهان را باید حس کرد.»

استاندار اصفهان با اشاره به دیپلماسی فعال این شهر، گفت: «خواهرخواندگی اصفهان با ۱۵ شهر جهان و عضویت در ۱۸ سازمان جهانی ارزشمند است.»

 

نقش صنعت گردشگری در رونق اقتصادی اصفهان

مژگان ایزدی، رئیس کمیسیون گردشگری و عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان، با استقبال از حضور میهمانان خارجی و داخلی و فعالان عرصه گردشگری در شهر اصفهان، بیان کرد: «صنعت گردشگری می‌تواند در رشد و رونق اقتصادی کشور تأثیرگذار باشد. هرچند که هنوز جای کارهای فراوانی در این زمینه وجود دارد.»

وی توجه ویژه استاندار اصفهان به گردشگری را ارزشمند خواند و گفت: «اکنون با تصمیم در برگزاری این رویداد، فرصتی برای هم‌افزایی، وفاق و همکاری بیشتر بین بخش‌های مدیریت شهری، استانداری و اتاق بازرگانی فراهم شده است.»

 

 

 

تبلیغات

مطالب مرتبط

مدیریت ظرفیت هتل‌ها و اقامتگاه‌ها با استفاده از هوش مصنوعی

مدیریت ظرفیت هتل ها و اقامتگاه ها با استفاده از هوش مصنوعی مدیریت ظرفیت هتل ها و اقامتگاه ها از جمله چالش های مهم صنعت گردشگری...

تخفیف ۴۰ درصدی اقامت در آذربایجان غربی برای گردشگران نوروزی

در ایام نوروز ۱۴۰۴، اقامت در مراکز اقامتی آذربایجان غربی با ۴۰ درصد تخفیف ارائه خواهد شد. ۲۹ نهاد دولتی و خصوصی در قالب ۱۱ کمیته تخصصی برای ارائه خدما...

کردستان در مسیر جهانی شدن؛ جشنواره توت‌فرنگی هم‌زمان با ایران اکسپو ۲۰۲۵

رئیس اتاق بازرگانی سنندج پیشنهاد داد جشنواره توت فرنگی هم زمان با ایران اکسپو ۲۰۲۵ برگزار شود تا فرصتی برای معرفی ظرفیت های اقتصادی و گردشگری کردستان...